PÅ GÅNG

PÅ GÅNG
                                 

                  

 

 

 

                                             Norra Gotland

Då en av våra sammarbetspartners som i huvudsak kört på norra Gotland har  valt att ansluta sig till ett större bolag, som styrs från Visby. Därför har vi nu även börjat köra på norra Gotland med lika förmånliga priser som på Sudret. I nu läget måste vi där för ta hjälp från andra bolag. Men priserna och vilkoren är samma Som Taxi Söders. Vi värnar om den Gotlänska landsbyggden. Därför har vi mycket låga framkörningsavgifter för det mesta inga alls. Men vi önskar att ni förbokar i god tid för att vi kan samordna körningarna.

 

 

                        Bommar Och Springnotor.

Vi har den senaste tiden fått problem med bommar,  det är när man bokar Taxi och vi kör ut för att hämta kund och när vi väl är där så finns det ingen kund där.

 

Springnotor är ett annat problem som vi råkat ut för den senaste tiden. När man åker och kastar sig ur Taxin utan att betala. Dessa Polis anmäls alltid av oss. Men för att slippa dessa problem har vi nu börjat med förskottsbetalning med SWISH betalning på dom flesta körningar över 2,5 mil. Antingen hela den beräknade kostnaden eller en del. Vi hoppas ni förstår varför vi vidtar dessa åtgärder.

 

                 Kamera i Bilarna

Taxi Söders bilar ska nu utrustas med kameror riktade in i bilarna för att våra förare ska känna sig trygga. Tillstånd har sökts vid länstyrelsen och alla tilstånd är klara för detta.
DENNA SIDA MED ALL TEXT OCH BILDER TILLHÖR TAXI SÖDER.